Zondag 5 Februari Koopzondag van 13.00 tot 17.00 /// TEMPUR AKTIE 2e Matras 50% Korting

Bent u erg lang en zoekt een matras met aangepaste afmetingen? Heeft u een vrachtwagen en zoekt u een matras dat hier perfect in past? Of heeft u nieuwe kussens nodig in uw caravan, camper, boot of simpelweg loungeset? In ons eigen atelier maken wij matrassen en kussens op maat en aangepast op uw voorkeuren! 

Hoe gaan we te werk?
Wanneer u een bezoekje brengt aan de winkel bespreken we de mogelijkheden. Wat is uw situatie nu? Heeft u afmetingen of moet ons team u helpen met het opmeten? Wat heeft u voor ogen? Wat zijn uw voorkeuren? Ook zullen we naar de verschillende stoffen uit onze grote collectie meubelstoffen en outdoorstoffen kijken. Als dit is besproken kunt u een proefstuk mee naar huis krijgen om te kijken of dit bevalt. 

Bij defintief akkoord gaan we beginnen met maken van uw matras of kussens. Onze specialisten in het atelier snijden schuim in verschillende maten en diktes en verwerken deze. Deze wordt gestoffeerd met de door u gekozen stof. Even passen en uw hebt een speciaal op maat gemaakt kussen of matras! 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


© 2023 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap