de verbouwing is in volle gang. daarom extra korting op vele showmodellen

Hake Slaapcomfort is al 50 jaar een begrip in zuidoost Drenthe als het gaat om alles op het gebied van slapen. Met oog voor service en kwaliteit bedienen we klanten door heel Nederland. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapsystemen. Met persoonlijke begeleiding helpen we u aan uw perfecte slaapsysteem of helpen we u met het oplossen van een slaap probleem. We willen iedereen, jong of oud, met een klein of groot budget, slaapoplossingen aanbieden.

Onze winkel bevindt zich in Klazienaveen, Drenthe. De ruimte heeft een oppervlakte van 4000 m2 en wordt opgevuld door verschillende slaapsystemen en alle bijhorende producten. Van boxsprings tot kasten, van matrassen tot waterbedden en van bed textiel tot nachtkastjes. Daarbij hebben we een eigen atelier waar wij op maat gemaakte matrassen voor u kunnen maken.

Tevens zijn we medeoprichters van Slaapgroep Nederland. Dit zijn een select aantal zelfstandige ondernemers met dezelfde missie: betrouwbaarheid, vakmanschap, goede service en een nergens goedkoper/kwaliteitsgarantie. Ook staat het Nederlandse product hoog bij ons in het vaandel.


© 2024 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap