Vanwege de lockdown zijn wij gesloten maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor slaapadvies!

536 jaar aan kennis bij Preston

Terug naar blogoverzicht

Hake is samen met een aantal ondernemers uit de slaapdetailhandel oprichter van het merk Preston. Vandaag vertellen we jullie over Preston en de gedachte achter het merk en de producten!

Waar de een behoefte heeft aan een stevig matras, droomt de ander weg bij een zachter ligcomfort. De een wil graag een makkelijke instap, de ander kan niet zonder elektrisch verstelbare rugsteun. Warm of koud, synthetisch of natuurlijke materialen, lekker slapen betekent voor iedereen iets anders. Preston is het antwoord op al deze vragen.  De uitgebreide collectie van Preston is ontstaan uit talrijke specifieke wensen en behoeften van u als consument. Dat geldt voor het brede aanbod van onze collectie, maar ook voor materiaalkeuze, het design en het ligcomfort.

De Preston collectie

Om een goede slaapoplossing te kunnen adviseren die echt bij u past, is het belangrijk om precies te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. En slapen is voor iedereen weer anders. Het vraagt steeds om andere oplossingen en andere materialen. Daarom kiezen we er bij Preston heel bewust voor om onze collectie zelf te ontwikkelen. Om precies dát te produceren waar onze klanten naar vragen. Samen met gerenommeerde fabrikanten gaan we op zoek naar de beste materialen om een slaapoplossing te maken die naadloos aansluit bij uw wensen. Dat is ons vak en daar ligt onze passie.

De klant als inspiratie

Niet voor niets bezoeken onze specialisten meerdere keren per jaar internationale vakbeurzen en brainstormen ze regelmatig samen over de beste slaapoplossingen. Op basis van de wensen en verhalen van u als klant stellen wij de Preston collectie samen. Door goed te luisteren naar uw voorkeuren op het gebied van lekker en gezond slapen weten wij precies wat u nodig heeft. Maar vooral hoe bijvoorbeeld een boxspring, matras of dekbed gemaakt hoort te zijn. Onze slaapspecialisten zijn nauw betrokken bij de selectie van materialen en de ontwikkeling van onze producten, om een hoge kwaliteit te garanderen.

Kwaliteit gegarandeerd

We selecteren alleen de beste materialen en werken met Europese fabrikanten die weten wat kwaliteit is. En dat ziet u. En u merkt het ook. Door onze matrassen met 7 comfortzones, waardoor uw lichaam op de belangrijkste plaatsen goed wordt ondersteund. Of door de afritsbare tijk met 3D verluchtingsborder waardoor transpiratievocht makkelijk weg kan. In al onze matrassen is bijvoorbeeld ook de Thermo-Gel Finish verwerkt, waarmee u op een matras ligt dat verkoeling geeft precies waar en wanneer u het nodig heeft. Zo komen we steeds weer met nieuwe ideeën en oplossingen om de Preston collectie voor onze klanten te optimaliseren. Loop eens binnen bij een van onze dealers en laat u verrassen door de kwaliteit van de Preston collectie.

Meer weten over Preston? Kom een kijkje nemen in onze winkel!© 2021 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap