Vanwege de lockdown zijn wij gesloten maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor slaapadvies!

Nieuw bij Hake; Hypnos!

Terug naar blogoverzicht

Je hebt het vorige week misschien al voorbij zien komen op onze Facebook pagina; we hebben een nieuw merk toegevoegd aan onze assortiment! Hypnos is afkomstig uit Engeland en staat bekend om zijn royale comfort. Door de traditionele vaardigheden, die al 100 jaar in de familie zitten, te combineren met innovatie heeft Hypnos een brede collectie neergezet van comfortabele en stijlvolle bedden en matrassen. Daarnaast heeft Hypnos duurzaamheid hoog in het vaandel staan en maken ze alleen gebruik van 100% natuurlijke en duurzame materialen.

Bij Hake is de volledige Affinity collectie verkrijgbaar en we zullen de verschillende bedden in deze collectie even kort bij langs gaan.

Affinity wool

Het Affinity wool matras heeft een ReActive 7-slags pocketveersysteem. De pocketveren vormen zich onafhankelijk van elkaar naar jouw lichaam en geven tegendruk waardoor je rug ontlast wordt. Daarnaast is het matras voorzien van twee rijen ‘side-stitching’ en is er keuze uit een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Affinity silk

Het Affinity silk matras is gemaakt met zijde en wol en is voorzien van een ReActive 8-slags pocketveersysteem. Ook bij dit pocketveersysteem vormt elke veer zich onafhankelijk van elkaar naar je lichaam zodat je rug goed wordt ondersteunt tijdens het slapen. Ook dit matras bevat twee rijen ‘side- stitching’ en is net als alle matrassen verkrijgbaar in een medium, firm en etra firm comfortklasse.

Affinity cashmere

Het Affinity Cashmere matras is een op maat gemaakt matras met cashmere, wol, katoon en Solotex. Het matras is voorzien van een ReActive 9-slags pocketveersysteem. In tegenstelling tot de Affinity wool en Affinity Silk matrassen bevat de Affinity Cashmere drie rijen ‘side-stitching’. Ook bij dit model kunt u kiezen uit een medium, firm en extra firm comfortklasse.

Affinity alpaca

De naam van het Affinity Alpaca matras zegt het al; het matras is gevuld met Alpaca wol, wol, katoen en Solotex. Ook dit matras is voorzien van een ReActive 9-slags pocketveersysteem en kan geleverd worden in een medium, firm en extra firm comfortklasse. Dit matras bevat net als de Affinity Cashmere drie rijen ‘side-stitching’.© 2021 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap