Vanwege de lockdown zijn wij gesloten maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor slaapadvies!

Hake kerst gift guide

Terug naar blogoverzicht

Heb je nog geen kerstcadeautjes gekocht? En weet jij absoluut niet wat je je zus, broer, moeder, vrouw of oma wilt geven deze kerst? Dan helpen wij je! We hebben een speciale Hake kerst gift guide opgesteld om jullie inspiratie te geven bij het bedenken en kopen van jullie kerstcadeaus!

1.       Van Gogh x Beddinghouse collectie

De van Gogh x Beddinghouse collectie is het perfecte cadeautje voor de mensen die zich interesseren in kunst. Je kunt met de dekbedovertrekken en kussenslopen je volledige slaapkamer omtoveren tot een museum!

2.       4 seizoenen dekbed

Een praktisch cadeau is een 4 seizoenen dekbed. Dit is perfect voor bijvoorbeeld een zoon of dochter dat net het huis uit is of voor een vriend of familielid dat net verhuisd is.

3.       Flanellen dekbedovertrek

De afgelopen periode is de tempratuur flink gedaald en dit zal in de maanden januari en februari nog verder dalen. Een lekker warm flanellen dekbedovertrek zal dus altijd goed van pas komen en is het perfecte cadeau voor in deze wintermaanden.

4.       Woonaccessoires

Misschien wisten jullie het niet, maar naast boxsprings, bedden en bijhorende producten, hebben wij ook veel woonaccessoires. Met woonaccessoires zit je altijd goed en ze zijn de perfecte kerstcadeautjes. Na de kerst periode ruimt iedereen namelijk de kerst accessoires weer op en wordt er plaats gemaakt voor nieuwe. Dus breng vooral even een bezoekje aan onze winkel voor het assortiment!

5.       Dekbedovertrek Riviera maison

Riviera maison is interieurmerk waar veel vrouwen harten van gaan kloppen. Het merk heeft een landelijke maar chique uitstraling en een dekbedovertrek van dit merk brengt niet alleen veel warmte maar zal zeker ook met warmte ontvangen worden als cadeau.© 2021 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap