Vanwege de lockdown zijn wij gesloten maar u kunt ons altijd bellen of mailen voor slaapadvies!

De Camperbeurs 2019

Terug naar blogoverzicht

Afgelopen weekend hebben we op de Camperbeurs gestaan! Het evenement is de grootste Camperbeurs van noord - oost Nederland en vindt dit jaar al voor de tiende keer plaats in de evenementenhal in Hardenberg. Op de beurs kun je vooral veel topmerken vinden rondom campers en camper accessoires maar je kunt er ook terecht voor een leuke vakantiebestemming. Daarnaast waren er ook talloze activiteiten te doen zoals een fietsparcours en verschillende lezingen in het camper theater. 

Hake maakte dit jaar ook deel uit van de Camperbeurs. Wij maken namelijk op maat gemaakte matrassen en dit kunnen we ook doen voor in uw camper. In onze stand konden de bezoekers een matrassentest uitvoeren. Wij geloven namelijk dat iedereen anders is en iedereen andere behoeftes heeft als het gaat om slapen. Welk matras sluit nou het beste aan bij jou? Dat moet je natuurlijk testen! 

We willen iedereen bedanken die onze matrassentest heeft uitgevoerd of even is langsgekomen met vragen of voor advies. En we zijn super blij met alle positieve en leuke reacties! Bedankt!© 2021 Hake Slaapcomfort - Website: MartinMedia.nl | Colofon | Sitemap